Voorwaarden

 Persoonsgegevens

Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Schatten van de Natuur, wij zullen gegevens niet verstrekken aan derden.

Betalingsvoorwaarden

Alle getoonde prijzen voor particulieren zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Het factuurbedrag dient uiterlijk 8 dagen na plaatsing van een bestelling binnen te zijn op rekeningnummer Te Ede. Nadat de betaling is voldaan streven wij ernaar bestelde artikelen binnen 5 werkdagen te leveren, mocht een artikel niet op voorraad zijn bij de leverancier dan krijgt u daarvan bericht.

ANNULEREN VAN EEN BESTELLING IS ALLEEN MOGELIJK BINNEN 24 UUR NA HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING! 

Aansprakelijkheid

Bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Schatten van de Natuur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van TNT Post of derden. Als je wilt kunt je voor verzekerd verzenden kiezen door TNT Post (zie ook 'Verzendkosten').  Schatten van de Natuur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele zet- of drukfouten in haar website, door leveranciers of producenten verstrekte produktgegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de produkten. De aansprakelijkheid van Schatten van de Natuur is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Retourrecht

Als het bestelde artikel niet aan de wensen voldoet, kun je het artikel binnen 7 dagen (gerekend vanaf de verzenddatum van Schatten van de Natuur) retourzenden. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening. Artikelen dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Wanneer de artikelen door ons in goede staat zijn ontvangen krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour, doch uiterlijk binnen 30 dagen, met uitzondering van de verzendkosten. Wordt er, na overleg, met Schatten van de Natuur voor gekozen een artikel na 7 dagen retour te sturen dan wordt het aankoopbedrag (met uitzondering van de verzendkosten) vergoed in de vorm van een tegoedbon.

Geschillen

Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar Schatten van de Natuur is gevestigd bevoegd. Hoewel Schatten van de Natuur haar best doet om alle informatie, diensten en produkten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht

Schatten van de Natuur behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Alle rechten voorbehouden. Op de ontwerpen van Schatten van de Natuur rust copyright. De beschrijvingen of ontwerpen mogen niet worden gekopieerd of nagemaakt. Voor het gebruik van onze ontwerpen in cursusverband dient vooraf toestemming te worden gevraagd. Niets uit deze website mag gekopierd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Schatten van de Natuur.