!
!

An net Niet

An net Niet is een bramenvrouwtje met bramen die nog net niet rijp zijn, maar wel prachtig om te zien. Ze heeft kleding van zelfgevilte wol en heeft 3 onrijpe bramen in haar hand. De bramen zijn kant en klaar. Annet is 12 cm. hoog.

Gr Eet baar

Greet is het bramenvrouwtje met eetbare bramen. Hierbij hoeft niet zelf te worden gevilt; de kleding is van sprookjesvilt en de rok van zijde. Ze heeft rijpe bramen aan haar hand. De bramen zijn kant en klaar. Greet is 12 cm. hoog.

Mosmannetje

Mosmannetje is een mannetje dat zit op een waxinelichthouder van mos en takken. Op de andere punt zijn boomstronken waar elfenbankjes op groeien. De waxinelichthouder is 15 x 15 cm. en wordt in het pakket bijgeleverd. Het  mos en takken zitten er al op! Excl. waxinelicht. Bij mosmannetje hoeft niet zelf te worden gevilt. Het mosmannetje is 10 cm. groot.

Takkenwijffie

Takkenwijffie zit op een waxinelichthouder van mos en takken. Op de andere punt zijn boomstronken waar tweekleurige zwammen op groeien. De waxinelichthouder is 15 x 15 cm. en wordt in het pakket bijgeleverd. Het  mos en takken zitten er al op! Excl. waxinelicht. Bij takkenwijffie hoeft niet zelf te worden gevilt. Het wijffie is 10 cm. groot.