!
!

Lentekusje

Tjemig, Max was met kerst best een beetje geschrokken van de onverwachte kus van Linde. Na het blozen ging hij stotteren om vervolgens weer te blozen......Inmiddels is hij van de schrik bekomen en heeft al tijden moed verzameld om ook Linde eens een kusje te geven. En op deze prachtige lentedag grijpt hij zijn kans. Linde had het allang aan zien komen en misschien al wel eerder verwacht en zij krijgt eindelijk de bevestiging dat Max haar toch ook wel heel erg leuk vindt. Max en Linde zijn 12 cm. hoog en het geheel, samen met de tulpen, is 25 a 30 cm hoog. 

Magnolia

 Magnolia.

Viola

Viola.

Blauwdruifje

Eenvoudig te maken. Er zit een uitgebreide beschrijving bij om de gevilte ballen te maken zonder alles met de hand te hoeven rollen!

Brocante Roos

Brocante Roos is een popje van 10 cm hoog. Ze wordt gemaakt van 2 kleurig taupe sprookjesvilt en zijde. In haar hand heeft ze een Roos.

Brocante Magnolia

Brocante Magnolia is een popje van 14 cm hoog. Ze wordt gemaakt van taupe sprookjesvilt en zijde. In haar hand heeft ze een Magnoliabloem.

Treurwilg

De treurwilg is 33 cm hoog. De takken met bladeren zijn gemaakt van speciale wol in twee kleuren groen. De wol bestaat uit merinowol, mohair en zijde en heeft een hele dunne glansdraad alsof de zon door de bladeren schijnt. BEPERKTE OPLAGE!