Kerst
!

Ester Kerstster

Ester, het zusje van Hester Kerstster , is een popje van 13 cm. hoog. Zij heeft een jurk aan van sprookjeszijde. Er hoeft niet zelf gevilt te worden.

Lantaarntje Rood

De lantaarntjes behoren ook tot de serie ‘ Nostalgisch Holland’. Het zijn kleine lantaarntjes van 16 cm. x 7,5 cm. Ze worden gemaakt van vilt en dubbele Aslan (lampenkapfolie). Excl. Lampjes.

Lantaarntje Groen

De lantaarntjes behoren ook tot de serie ‘ Nostalgisch Holland’. Het zijn kleine lantaarntjes van 16 cm. x 7,5 cm. Ze worden gemaakt van vilt en dubbele Aslan (lampenkapfolie). Excl. Lampjes. 

Ans op de krans

Ans op de krans behoort tot de serie ‘Nostalgisch Holland’ . Het popje is  10 cm. groot. De doorsnede van de krans is ook 10cm. Popje voor gevorderden!

Hans op de krans

Hans op de krans behoort tot de serie ‘Nostalgisch Holland’ . Het popje is   10 cm. groot. De doorsnede van de krans is ook 10cm. Popje voor gevorderden!

Hester Kerstster

Hester Kerstster is 12 cm. hoog en heeft een rok aan van sprookjeszijde.

Sterengel

Sterengel is een engeltje van 12 cm. groot. Ze woont vooral graag in een kerstboom en zet zich in voor vrede en liefde. Wikkelpopje, eenvoudig te maken.

Kusje

Max en Linde vinden elkaar heel leuk en ze genieten dan ook van de gesprekken samen op de schommel. Linde heeft al haar moed verzameld en op een onbewaakt ogenblik geeft ze Max een kusje. Max lijkt een beetje geschrokken van deze actie. Maar vindt hij het leuk? Het verhaal gaat verder......hou de ontwerpen van de lente in de gaten, daar kun je lezen hoe het tussen Max en Linde verder gaat.

Santa

De laatste jaren laat Santa het schoorsteenklimmen vooral aan zijn hulpjes over, maar dit raam kon hij wel aan, dacht hij. Op de foto zie je Santa vanuit verschillende hoeken; in het pakket zit al het materiaal voor 1 Santa. De ster is ongeveer 10cm. x 10 cm, evenals Santa zelf. Ervaring gewenst.

Hartenelf goud

Hartenelf goud is  ongeveer 11 cm. groot.